نتانیاهو: قاطعیت ما در مقابل ایران انگیزه دولت ترامپ برای خروج از برجام بود-راهبرد معاصر
نخستین نتایج انتخابات مجلس سنای آمریکا اعلام شد | جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها صاحب چند کرسی شدند؟ + عکس این ۷ شهرستان در آمریکا نقش مهمی در نتایج انتخابات دارند ترامپ رأی خود را در فلوریدا به صندوق انداخت | ترامپ: به دنبال آسیب رساندن به ایران نیستیم، اما این کشور نباید بمب اتمی داشته باشد ترامپ برنامه‌هایش را در صورت شکست اعلام کرد | آشوب بزرگ در آمریکا در راه است؟ کمپین ترامپ: مشارکت در پنسیلوانیا تاریخی است ساعت پایان رای گیری در ایالت‌های مختلف آمریکا + عکس ستاد هریس: اوضاع رأی‌گیری امیدوارکننده است تاکنون ۸۲ میلیون نفر در رأی‌گیری زودهنگام در آمریکا شرکت کردند وزیر امور خارجه: به صهیونیست‌ها گفته بودیم که اراده ایران را آزمایش نکنند انفجار در فاصله چند کیلومتری خانه نتانیاهو عراقچی وارد اسلام‌آباد شد نظرسنجی بی‌بی‌سی: هریس ۴درصد از ترامپ پیش است مالزی: قطعنامه‌ای برای اخراج اسرائیل از سازمان ملل تدوین می‌کنیم حمله هوایی ارتش اسرائیل به جنوب دمشق ادعای رسانه‌های اسرائیل: ایران آماده حمله است

نتانیاهو: قاطعیت ما در مقابل ایران انگیزه دولت ترامپ برای خروج از برجام بود

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در سخنرانی در کنست رژیم صهیونیستی مدعی شد که قاطعیت این رژیم در مقابل ایران انگیزه دولت ترامپ برای خروج از برجام بود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۹ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 13
کد خبر: ۹۱۵۱۱

به گزارش راهبرد معاصر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر پیشبرد امور روز یکشنبه مدعی شد که قاطعیت رژیم صهیونیستی در مقباله با ایران، انگیزه دولت پیشین آمریکا برای خروج از توافق هسته‌ای با ایران بود.

وی که در کنست رژیم صهیونیستی صحبت می‌کرد، افزود: «با قدرت با دست‌یابی ایران به سلاح هسته‌ای مقابله کردیم».

نخست وزیر رژیم صهیونیستی اضافه کرد: «برای اسرائیل دستاوردهای بی سابقه‌ای همانند مقابله با کرونا و حرکت به سوی اقتصاد آزاد بدست آوردیم».

نخست وزیر پیشبرد امور رژیم صهیونیستی اضافه کرد: «من اینجا به عنوان نماینده یک میلیون اسرائیلی هستم و برای آنها به ماموریت بزرگ که تضمین موجودیت و امنیت اسرائیل است ادامه می‌دهم».

نتانیاهو در ادامه سخنانش گفت: «نخست وزیر اسرائیل باید قادر به نه گفتن به رئیس جمهور آمریکا بوده و از آن، با پشتیبانی گسترده در کنگره و افکار عمومی آمریکا حمایت کند. من این را در سال 2015 انجام دادم. چه کسی الان این را انجام می‌دهد؟ لاپید که به سخنرانی من در کنگره حمله کرد؟ آنها نمی‌توانند در مقابل آمریکا بایستند».

وی ادامه داد: «بنت جایگاه بین‌المللی نداشته و فاقد اعتبار و دانشی است که به وی اجازه دهد تا با توافق هسته‌ای ایران مخالفت کند».

نخست وزیر پیشبرد امور رژیم صهیونیستی اضافه کرد: «من به آستین، وزیر دفاع آمریکا گفتم حتی اگر من مجبور باشم که میان تنش با آمریکا و حذف تهدید ایران یکی را انتخاب کنم، من آخری را انتخاب می‌کنم».

نتانیاهو گفت: «من به وزیر دفاع آمریکا گفتم که به عنوان نخست وزیر، هر کاری برای مخالفت با توافقی که منجر به آن می‌شود که ایران یک سلاح هسته‌ای داشته باشد انجا می‌دهم و این کار را به صورت آشکار و عملیاتی انجام خواهم داد».

وی در ادامه سخنانش گفت: «در سال 1944، رئیس جمهور آمریکا از بمباران آشوویتز خودداری کرد. وی می‌توانست میلیون‌ها از مردم ما را نجات دهد. این دلیل چیزی است که من نمی‌توانن درباره توافق هسته‌ای ایران ساکت باشم».

نتانیاهو اضافه کرد: «دولت بایدن از من خواست تا عدم موافقت ما با توافق هسته‌ای ایران را آشکار نکنیم. با تمام احترام برای رئیس جمهور بایدن، من از انجام آن امتناع کردم».

نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت: «از زمانی که دولت بایدن به توافق هسته‌ای بازگردد، کابینه آتی، اقدام در ایران برای توقف این کشور از دستیابی به تسلیحات هسته‌ای را تایید نخواهد کرد».

رژیم صهیونیستی تنها دارنده تسلیحات هسته‌ای در منطقه غرب آسیا بوده و بر اساس برخی گزارش‌ها، در زرادخانه هسته‌ای این رژیم بیش از 100 کلاهک هسته‌ای وجود دارد.

از سوی دیگر، این رژیم تا کنون از امضای پیمان منع گسترش تسلیحات هسته‌ای امتناع می‌ورزد و به بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اجازه بازرسی از تاسیسات هسته‌ای خود را نمی‌دهد.

«سلطان بن سلمین آل منصوری» سفیر قطر در اتریش و نماینده دائمی این کشور در سازمان ملل متحد و سازمان‌های بین‌المللی در وین گفت، رژیم اسرائیل از پیوستن به پیمان خاورمیانه  عاری از سلاح اتمی به عنوان بخشی از قطعنامه‌های بین‌المللی برای ایجاد ثبات امتناع می‌ورزد. این بدان معناست که اسرائیل تحت بازرسی و خطراتی نیست که توسط آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای سازمان ملل متحد مورد تحریم قرار گیرد.

این مقام ارشد قطری گفت که دوحه از رژیم اسرائیل می‌خواهد تا با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همکاری کند و تاسیسات و راکتورهای اتمی خود را بر روی بازرسان باز کند.

توانایی‌های اتمی رژیم صهیونیستی از دهه 1960 هنگامی که برای اولین بار بهره‌برداری از «راکتور اتمی دیمونا» را در صحرای «نقب» آغاز کرد، موضوع اصلی ارزیابی اطلاعاتی بوده است. اگرچه این رژیم هنوز از پذیرش تولید سلاح اتمی در تأسیسات خود امتناع ورزیده و یا میزان موجودی خود را فاش نمی‌کند، اما «مردخای وانونو »کارشناس سابق اتمی این رژیم تصاویر کلاهک اتمی اسرائیل را در اواسط دهه هشتاد میلادی در اختیار رسانه‌ها قرار داد.

در سال 2003 تخمین زده شد که رژیم صهیونیستی بین 100 تا 200 کلاهک اتمی داشته باشد. این در حالی است که کارشناسان پیش بینی می‌کنند که تاکنون این رقم دو برابر شده باشد.

بنیامین نتانیاهو در ادامه سخنرانی خود در کنست مدعی شد: «ایرانی‌ها امروز جشن می‌گیرند. آنها می‌دانند که اگر تلاش‌های ما نبوده آنها مدت‌ها پیش به زرادخانه هسته‌ای دست پیدا کرده بودند. آنها می‌دانند که کابینه جدید اسرائیل ضعیف بوده و خود را با جامعه بین‌المللی تطبیق می دهد».

نتانیاهو در ادامه ادعاهای خود گفت: «پیام من به کسانی که در حال جشن گرفتن در تهران هستند این است که ما به زودی باز خواهیم گشت».

نخست وزیر پیش برد امور رژیم صهیونیستی در سخنرانی خود در کنست گفت: «دولت بایدن پیشتر نیز از اسرائیل خواسته بود تا ساخت و ساز در شهرک‌ها و در قدس را متوقف کند. من این خواسته را رد کردم. من به آمریکا گفتم که با بازگشایی کنسولگری در بیت المقدس مخالم. کابینه آتی این را نخواهد گفت و در برابر آن نخواهد ایستاد».

وی در ادامه گفت: «عملیات بسیار جسورانه‌ای در عمق خاک دشمن انجام دادیم که به تهران نیز رسیده است و کارهایی انجام شده که ما فوق تصور است».

جلسه رای به کابینه ائتلافی جدید رژیم صهیونیستی در پارلمان این رژیم (کنست) از ساعتی پیش آغاز شده و «نفتالی بنت» کاندیدای نخست‌وزیری چرخشی این رژیم سخنان خود را با تشکر از «بنیامین نتانیاهو» و همسر او که هر دو متهم به فساد هستند، آغاز کرده است.

بر اساس گزارش‌ها، «یائیر لاپید»‌ رئیس حزب «یش‌عتید» که با بنت برای تشکیل کابینه ائتلافی متحد شده، سخنرانی خود را در کنست رها کرد و خطاب به اعضای پارلمان رژیم صهیونیستی گفت این تصمیم را به دلیل وقفه‌هایی که در طول سخنرانی بنت ایجاد شد، اتخاذ کرده و این اقدام اعضای حزب نتانیاهو را «شرم‌آور» خواند.

هفته قبل بود که یاریو لوین رئیس کنست اعلام کرد جلسه رأی اعتماد به کابینه جدید این رژیم در روز یکشنبه برگزار می‌شود. در صورت کسب رای، کابینه جدید به نخست‌وزیری بنت آغاز به کار خواهد کرد که پایانی بر ۱۲ سال نخست‌وزیری نتانیاهو خواهد بود.

در این صورت کابینه ائتلافی یائیر لاپید رئیس حزب یش‌عتید و نفتالی بنت رئیس حزب یامینا (به‌ همراه شش حزب دیگر) مراسم تحلیف را نیز در همین جلسه اجرا می‌کند. /فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار